Matins de dimarts a dissabte de 10:00 a 14:00.
Tardes de dimarts a divendres de 18:00 a 20:30.
Formatge fos i tòfona negra. Què pot sortir malament?
La vigília de Reis tindrem obert de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 19.00.
Els dies 7,8 i 9 de gener tancarem per vacances. Tornem el 12 de gener.
Si vols saltar-te les cues de cap d’any, recomanem que reservis els teus formatges. El 31 de desembre obrirem al migdia per a que puguis venir a buscar els encàrrecs.
Si vols saltar-te les cues de Nadal, recomanem que reservis els teus formatges. El 22, 23 i 24 de desembre obrirem al migdia per a que puguis venir a buscar els encàrrecs.
La llet crua és llet sense pasteuritzar. Malgrat que les autoritats sanitàries no recomanen beure la llet sense pasteuritzar, aquestes mateixes autoritats (i anys d’història alimentària) diuen que la llet crua -si està ben tractada- pot servir per a fer formatges i -de fet- és una millor opció.
Matins de dimarts a dissabte de 10:00 a 14:00.
Tardes de dimarts a divendres de 18:00 a 20:30.
Formatge fos i tòfona negra. Què pot sortir malament?
La vigília de Reis tindrem obert de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 19.00.
Els dies 7,8 i 9 de gener tancarem per vacances. Tornem el 12 de gener.
Si vols saltar-te les cues de cap d’any, recomanem que reservis els teus formatges. El 31 de desembre obrirem al migdia per a que puguis venir a buscar els encàrrecs.
Si vols saltar-te les cues de Nadal, recomanem que reservis els teus formatges. El 22, 23 i 24 de desembre obrirem al migdia per a que puguis venir a buscar els encàrrecs.
La llet crua és llet sense pasteuritzar. Malgrat que les autoritats sanitàries no recomanen beure la llet sense pasteuritzar, aquestes mateixes autoritats (i anys d’història alimentària) diuen que la llet crua -si està ben tractada- pot servir per a fer formatges i -de fet- és una millor opció.
Matins de dimarts a dissabte de 10:00 a 14:00.
Tardes de dimarts a divendres de 18:00 a 20:30.
Formatge fos i tòfona negra. Què pot sortir malament?
La vigília de Reis tindrem obert de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 19.00.
Els dies 7,8 i 9 de gener tancarem per vacances. Tornem el 12 de gener.
Si vols saltar-te les cues de cap d’any, recomanem que reservis els teus formatges. El 31 de desembre obrirem al migdia per a que puguis venir a buscar els encàrrecs.
Si vols saltar-te les cues de Nadal, recomanem que reservis els teus formatges. El 22, 23 i 24 de desembre obrirem al migdia per a que puguis venir a buscar els encàrrecs.
La llet crua és llet sense pasteuritzar. Malgrat que les autoritats sanitàries no recomanen beure la llet sense pasteuritzar, aquestes mateixes autoritats (i anys d’història alimentària) diuen que la llet crua -si està ben tractada- pot servir per a fer formatges i -de fet- és una millor opció.