• Xevi Miró

    Formatger

    En Xevi va néixer a Girona. Va estudiar periodisme i porta més de vint anys treballant en feines relacionades amb els mitjans de comunicació: analògics i web. Li agrada molt la música i menjar i beure bé, però això dels formatges l'ha portat de corcoll des de fa molts anys. Li encanten. Els seus favorits solen ser els formatges blaus i els curats. També li agraden els tupís i els formatges potents i estranys, com el Casín. Li agrada molt parlar, dialogar, discutir i argumentar sobre el menjar, el beure i tot el que l'envolta. Viu a Sants des de fa més de 20 anys, amb algun parèntesi a altres ciutats.
  • Maria Carroll

    Formatgera

    La Maria és tècnicament madrilenya però amb un bon accent de Poughkeepsie. Quan era petita, la seva mare, càntabra, li deia que era com un ratolí perquè li agradava molt el formatge. I ara, com a adulta, li continua agradant, però d'una manera més complexa. Els seus favorits són els de pasta tova com l'Epoisses, el Vacherin Mont d'Or o un bon Brie però un Manchego anyejo i el Stilton també li xiflen. Li encanta passar temps als llocs on es fan formatges, li encanta la natura i els arbres grans. Abans d'obrir la formatgeria la María havia estudiat relacions internacionals i treballat en ambaixades, consultories i un partit polític. Li interessen molt els problemes de caire social i mediambientals. A més dels Estats Units, ha viscut a Viena, Belfast i Madrid. Fa més de 10 anys que viu a Sants.

La nostra missió

Llet Crua és una formatgeria especialitzada en formatges artesans de Catalunya, Espanya i la resta del món. Ens agraden molt els formatges i creiem que és un producte que surt més bo si es fa a petita escala. Per això ens passem el dia buscant petits productors d’arreu que fan els seus formatges amb la mateixa passió amb que nosaltres ens els mengem.

 

Formatge

 

Els formatges que no estan fets amb llet pasteuritzada solen tenir més gust i mantenen més propietats de la llet i l’alimentació de l’animal, per això, sempre que podem ens decantem per aquesta mena de formatges. Però no som talibans de res i si un formatge és bo i és pasteuritzat, també ens encanta oferir-lo. Els formatges de llet crua són la nostra passió.

On i quan ens trobaràs

 

 

Carrer Càceres, 14. Barcelona

Davant del Mercat Nou de Sants
L1. Mercat Nou. L5 Plaça de Sants
Telèfon: 935 03 15 43

Horaris:
Matins
De dimarts a dissabte de 10.00 a 14.00
Tardes
De dimarts a divendres de 17.00 a 20.30
Diumenge i dilluns, tancat

 

Contacta