• Xevi Miró

    Formatger

    En Xevi va néixer a Girona. Va estudiar periodisme i porta més de vint anys treballant en feines relacionades amb els mitjans de comunicació: analògics i web. Li agrada molt la música i menjar i beure bé, però això dels formatges l'ha portat de corcoll des de fa molts anys. Li encanten. Els seus favorits solen ser els formatges blaus i els curats. També li agraden els tupís i els formatges potents i estranys, com el Casín. Li agrada molt parlar, dialogar, discutir i argumentar sobre el menjar, el beure i tot el que l'envolta. Viu a Sants des de fa més de 20 anys, amb algun parèntesi a altres ciutats.
  • Maria Carroll

    Formatgera

    La Maria és tècnicament madrilenya però amb un bon accent de Poughkeepsie. Quan era petita, la seva mare, càntabra, li deia que era com un ratolí perquè li agradava molt el formatge. I ara, com a adulta, li continua agradant, però d'una manera més complexa. Els seus favorits són els de pasta tova com l'Epoisses, el Vacherin Mont d'Or o un bon Brie però un Manchego anyejo i el Stilton també li xiflen. Li encanta passar temps als llocs on es fan formatges, li encanta la natura i els arbres grans. Abans d'obrir la formatgeria la María havia estudiat relacions internacionals i treballat en ambaixades, consultories i un partit polític. Li interessen molt els problemes de caire social i mediambientals. A més dels Estats Units, ha viscut a Viena, Belfast i Madrid. Fa més de 10 anys que viu a Sants.

Nuestra misión

Llet Crua es una tienda de quesos especializada en quesos artesanos de Cataluña, España y el resto del mundo. Amamos los quesos y creemos que es un producto que se hace mejor a pequeña escala. Es por ello, que nos gusta estar constantemente buscando pequeños productores por todos los rincones, queseros que hacen sus quesos con la misma pasión que nosotros utilizamos para comerlos.

 

Queso

 

Los quesos que no están hechos con leche pasteurizada suelen tener más sabor y mantienen más propiedades de la leche y la alimentación del animal. Es por ello que siempre que podemos, nos inclinamos por este tipo de quesos. Pero no somos talibanes de ninguna causa y si un queso es buen y pasteurizado, también nos encanta ofrecerlo.
Los quesos buenos son nuestra pasión.

Dónde y cuándo nos encontrarás

 

 

Carrer Càceres, 14. Barcelona

Frente el Mercat Nou de Sants
L1. Mercat Nou. L5 Plaça de Sants
Teléfono: 935 03 15 43

Horarios:
Mañanas
De martes a sábado de 10.00 a 14.00
Tardes
De martes a viernes de 17.00 a 20.30
Domingo y lunes, cerrado

 

Contacta