• Xevi Miró

    Formatger

    En Xevi va néixer a Girona. Va estudiar periodisme i porta més de vint anys treballant en feines relacionades amb els mitjans de comunicació: analògics i web. Li agrada molt la música i menjar i beure bé, però això dels formatges l'ha portat de corcoll des de fa molts anys. Li encanten. Els seus favorits solen ser els formatges blaus i els curats. També li agraden els tupís i els formatges potents i estranys, com el Casín. Li agrada molt parlar, dialogar, discutir i argumentar sobre el menjar, el beure i tot el que l'envolta. Viu a Sants des de fa més de 20 anys, amb algun parèntesi a altres ciutats.
  • Maria Carroll

    Formatgera

    La Maria és tècnicament madrilenya però amb un bon accent de Poughkeepsie. Quan era petita, la seva mare, càntabra, li deia que era com un ratolí perquè li agradava molt el formatge. I ara, com a adulta, li continua agradant, però d'una manera més complexa. Els seus favorits són els de pasta tova com l'Epoisses, el Vacherin Mont d'Or o un bon Brie però un Manchego anyejo i el Stilton també li xiflen. Li encanta passar temps als llocs on es fan formatges, li encanta la natura i els arbres grans. Abans d'obrir la formatgeria la María havia estudiat relacions internacionals i treballat en ambaixades, consultories i un partit polític. Li interessen molt els problemes de caire social i mediambientals. A més dels Estats Units, ha viscut a Viena, Belfast i Madrid. Fa més de 10 anys que viu a Sants.

Our mission

Llet Crua (Raw Milk) is a cheese store specialized in artisan cheeses from Catalonia, Spain and other parts of Europe. We love cheese and believe that better results are obtained via small scale production. So we spend our free days looking around for small cheesemakers who make their cheese with the same passion with which we eat them.

 

Formatge

 

Cheese made from raw milk often has a more intense taste, and it retains the qualities of the milk from which it came, including what the animal ate. And so that’s why we opt for this kind of cheese whenever we can. But we’re not fundamentalists of any kind, so if we find a good cheese and it’s pasteurized, we’re also very happy to enjoy it. That said, raw milk cheeses are our passion.

Where and when you will find us

 

 

C/Càceres, 14. Barcelona

Across from the “Mercat Nou de Sants”.

L1. Mercat Nou. L5 Plaça de Sants
Telephone: 935 03 15 43

Store hours:
Mornings

Tuesday-Saturday, 10:00 a.m. – 2:00 p.m.

Evenings
Tuesdays-Fridays, de 5.00 p.m. to 08.30 p.m.

Closed Sundays and Mondays

Contact